FINANCIAL FREEDOM TECHNIQUE (FFT)

ilmu bisnes

PROGRAM AKAN DATANG

Plaza Putatan, Kota Kinabalu, Sabah
1 JULAI 2018
Click Here

Teraju Financial Technique Khas Untuk Mereka Yang Benar-Benar Serius Mahu Belajar Mengurus Pendapatan Serta Aset Dengan BijakAgar Duit Bekerja Secara Auto Tanpa Perlu Menukar Kerja Atau Bidang Perniagaan Sedia Ada.

ilmu bisnes

Bukan Kelas

Bukan Peluang

Bukan Peluang

Tiada Upsale Kelas

100% Program

100% Jaminan Wang

Apa Yang Bakal Anda Pelajari Dalam Program Pendidikan Financial Freedom Technique (FFT)?

Apa Kata Mereka Yang Telah Menyertai Program Teraju Financial Technique (TFT)

Alhamdullilah rezeki tuhan bagi saya join Teraju Financial Technique (TFT), kawan syorkan sebab dia pernah pergi, katanya sangat bagus dan banyak manfaat. Siapa siapa pun tak kira kerja apa pun atau bisnes apa pun bagi saya wajib pergi FFT. Sebab banyak ilmu kewangan yang kita dapat belajar.
ilmu bisnes
Dr Norbayah
Pegawai Perubatan
Terlalu banyak manfaat ilmu kewangan setelah saya hadir Teraju Financial Technique (TFT). Saya dapat track dengan jelas dimana kebocoran kewangan dan lagi best semasa sesi coaching, En Hin bantu strukturkan pengurusan kewangan dan saya diperlihatkan jelas mana keutamaan saya.
ilmu bisnes
Natra Michael
Peguam Hartanah
Keadaan ekonomi yang sangat mencabar menyebabkan saya jadi panik sampai rasa tidak mampu bernafas, mampu telan air liur sahaja, mujur awal saya join Teraju Financial Technique (TFT), syukur dapat ilmu kewangan yang sangat sangat bermanfat, financial freedom bukan lagi suatu yang mustahil.
ilmu bisnes
Sufian Mastor
Pensyarah KKM
ilmu bisnes
ilmu bisnes

Tonton Perkongsian Mereka Yang Telah Menyertai Program Financial Freedom Technique (TFT)

Testimoni TFT Staf NGO
Testimoni TFT Usahawan
Testimoni TFT Doktor

"Jangan kerja atau bisnes hanya kerana memenuhi keperluan hidup , sebaliknya kerja atau bisnes untuk satu tempoh masa dan urus dengan bijak agar hasil kerja atau bisnes kita tadi bertungkus lumus bekerja untuk kita selamanya dan boleh diwariskan"

"Gagal mengurus pendapatan selamanya mencipta pendapatan hingga hujung nyawa , menyedihkan kerana purata rakyat Malaysia bekerja salama 30 tahun sejak berusia 25 tahun hingga 55 tahun dan ada sehingga berusia 65 tahun yang akhirnya masih mengharungi kemiskinan."

"Kekayaan dan kejayaan ianya kecukupan bukan kemewahan, jauh lebih baik kita mempunyai banyak masa terluang untuk orang yang kita sayang dari banyak duit terbuang beli kasih sayang. Tiada apa yang lebih bernilai dari sebuah kasih sayang."

ilmu bisnes

HARGA

PROMOSI

CUMA

100% YURAN ANDA DIKEMBALIKAN SELEPAS PROGRAM JIKA ANDA RASA ILMU YANG DIKONGSIKAN TIDAK MEMBANTU ATAU TIDAK BERMANFAAT UNTUK ANDA.

Bonus Sesi Personal Coaching

1 Jam Sesi 'Personal Coaching' Bertujuan Menstruktur Semula Pengurusan Kewangan Serta Bimbingan Dan Sokongan Berterusan Selagi Mana Anda Memerlukan.

Sabah

-
RM450
RM 250
  • SEORANG

Terengganu

-
RM450
RM 250
  • SEORANG

Selangor

-
RM450
RM 250
  • SEORANG

Johor

-
RM450
RM 250
  • SEORANG

TSS @ MEDIA SOSIAL

ilmu bisnes

Hubungi Pegawai Khidmat Pelanggan Kami

Atau Emel Masalah / Pertanyaan Anda Kepada Kami

Close Menu
×

Cart