ACCOUNTING SYSTEM CLASS

(ASC)

ilmu bisnes

BERITA BAIK BUAT SEMUA USAHAWAN DI LUAR SANA!!

Kini perniagaan anda lebih mudah dengan adanya sistem akaun PERCUMA.

Akan tetapi, adakah anda mempunyai pengetahuan yang diperlukan untuk mengguna pakai sistem sekarang?

Kini tidak perlu bimbang untuk mengeluarkan kos yang banyak bagi menguruskan akaun perniagaan anda kerana kami sudi mengajar anda di dalam kelas Accounting di bawah program S.E.M.A.N.G.A.T yang akan datang.

Lebih membantu perniagaan anda dengan hanya menggunakan "handphone" anda untuk merekod resit pembelian serta membuat invois.

Mari sertai ACCOUNTING SYSTEM CLASS, kami akan mengajar anda cara untuk menggunakan sistem percuma ini

Jangan risau, jangan khuatir jika anda rasa apa yang anda belajar tidak memberi manfaat dan input, boleh ambil balik duit anda kerana program ini 100% MONEY BACK GUARANTEE!!

Jangan lepaskan peluang keemasan ini, mari rebut peluang untuk belajar akaun !

Hanya Disebabkan Anda Tiada Pengetahuan Yang Luas Tentang Perakaunan, Anda Sanggup Membazir Sehingga Ribuan Ringgit

ilmu bisnes
ilmu bisnes

Sedangkan Anda Sendiri Boleh Melakukannya Dengan Menggunakan "Handphone" sahaja.​​

Dengan Menggunakan Sistem Ini, Anda Boleh Mengurus Sendiri Akaun Perniagaan Anda Tanpa Perlu Anda Meng "outsource" kan Kepada Orang Lain

ilmu bisnes

Sistem Akaun Ini Akan Membantu dan Memudahkan Anda Kerana Terdapat Kemudahan Berikut:​

ilmu bisnes

Sales

Estimates, Invoices, Recurring Invoices, Customers, Customer Statements, Products & Services​

ilmu bisnes

Purchases

Bills, Receipts, Vendors, Products & Services​

ilmu bisnes

Accounting

Transactions, Reconciliation, Chart of Accounts

ilmu bisnes

Banking

Bank Connection, Bank Linking

ilmu bisnes

Payroll

Run Payroll, Employees, Timesheets, Taxes, Tax Forms, Direct Deposit

ilmu bisnes

Reports

Profit & Loss (Income Statement), Balance Sheet, Cash Flow

Apa Impak Lepas Program ASC?

Sebelum masuk kelas En.Hin saya mmg tahu bhw transaksi account (duit keluar/masuk) wajib direkod sebaiknya. Selepas belajar mengenai sistem account dari En.Hin transaksi jadi lebih mudah direkod utk rujukan dan pengeluaran dokumen kewangan (etc. Report, inv, receipt) mudah diuruskan.
Nor Akma bt Musa
Shah Alam
Sebelumnya saya fhm bisnes ni jual brg. slps hadir klas En Hin, bnyk yg saya pelajari antaranya Aliran keluar masuk wang Tau apa tu asset, liabliti, equiti dll Apa tu invois, resit dan cara menyediakan dgn guna hp dan bnyk lagi.😁 in syaa Allah, akk nk ikut yg klas yg lain plk nnti. mmg puashati sbb ada 2 ways communication. bgus utk akk2 ni yg dah separuh abad bljr😝😝
Norliah Ayob
Shah Alam
Saya tahu dalam menjalankan perniagaan perlu ada sistem perakaunan untuk merekod perjalanan jualan dan belian. Namun selepas menghadiri kelas akaun En.Hin, saya dapat mempelajari satu apps baru yang boleh membantu saya merekod terus secara mobile ke dalam sistem walau di mana saja saya berada.
Mohd Syakir bin Sa'adon
Bangi
of coz rasa diberi rahmat oleh allah, this is the right time, cukup la lama berdosa. Percaya tak ilmu ini yg saya dahagakan selama 16thn, takde org jawab saya, tp rasa en hin ada utk bantu saya, setiap kata2 en hin, menaikkan semangat saya, rasa berterima kasih pd en hin, dan terpancar keikhlasan nye dlm mengajar, walaupun muda tp pengalaman dan rasa ingin berkongsi ilmu yes sampai pada saya, dgn kos yg sgt berbaloi bertuah rasa dpt join dan happy lepas ni saya menyucikan jiwa utk berseni dlm berurus niaga.. alhamdulilahh. ILMU itu PENTING.
Nur Khurshiah Bt Khalib
Selangor
Saya sudah tahu mengenai bisnes melalui beberapa kelas lain dan matlamat saya semakin jelas tentang perjalanan saya dalam bisnes sebelum memasuki kelas En Hin lagi. Cuma saya mencari kelemahan saya dimana soal akaun dan kewangan syarikat serta cara membuat Rancangan Perniagaan yang sebenar. Alhamdulillah saya dapat lebih faham dan jelas lagi tentang masalah2 saya ini terutama dalam membuat RP dan mengira costing serta margin. Daripada 5 bintang, saya bagi 5 bintang untuk En Hin.
Siti Hajar bt Mokhtar
Ampang

Selangor

-
RM450
RM 199
  • SEORANG

Terengganu

-
RM450
RM 199
  • SEORANG

Johor

-
RM450
RM 199
  • SEORANG

Sabah

-
RM450
RM 199
  • SEORANG

TSS @ MEDIA SOSIAL

ilmu bisnes

Hubungi Pegawai Khidmat Pelanggan Kami

  • 011-1122 1011
  • No 59, Tingkat 3, Jalan Tuanku Antah, 70000 Seremban, Negeri Sembilan

Atau Emel Masalah / Pertanyaan Anda Kepada Kami

Close Menu
×

Cart